Mõnus söögimõte

Olin paar päeva tagasi ostnud suure köögi- ja puuviljalaari seas ka paar pikukest suvikõrvitsajuppi. Kavatsesin need kas supiks keeta või võimalusel hoopis juustuga üle kallata ja ahju toppida.

Täna siis valmistasingi, ja mmmm!, milline mõnus maik! Retseptipõhjaks võtsin juustuga täidetud suvikõrvitsad Nami-Namist, aga kuna kõiki vajalikke komponente nagunii kodus polnud, siis tuli (nagu ikka) improvisatsioon.

Niisiis:
kaks pikukest (15cm) suvikõrvitsapoissi
üks pisike sibul
üks suur küslaküüs
must pipar
supilusikatäis ja veel pool võid
1 pakk Camembert’i (oli mingisugune jõhvikatega, soodusmüügilt kotti sattunud)

Valmistusviis sama, mis Namis kirjas. Kuna täidist jäi pisut üle ja see mahtus täpselt ühele saibiviilule ning et kõht ka hirmus tühi oli, määrisin katte saibiviilule ja lükkasin kaheks minutiks ahju. Oi kui hea oli!! Nüüd juba suu jookseb vett, et saaks suvikõrvitsalaevukest maitsta (kõrvale tegin oma klassikalise kana sinepi-mee-karri kiirmarinaadis).

Mõni päev kohe tuleb välja!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: